دسته بندی‌ها
آرشیو بلاگ
خبرخوان

بلاگ

کاربردهای انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی چیست و چه کاربردی دارد؟

انرژی خورشیدی یکی از منابع رایگان تامین انرژی پاک بدون هیچ آسیب زیست محیطی است که امروزه به دلیل بحران انرژی و به حدالقل رساندن آلودگی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

امروزه به علت عدم استفاده از مصالح مرغوب و عایق بندی مناسب در ساختمان سازی میزان مصرف انرژی و...

لودسل چیست؟
لودسل چیست؟

لودسل چیست؟

لودسل یك نوع حسگر (Sensor) الكترونیكی برای اندازه‌گیری وزن و نیرو است كه در انواع كششی، خمشی، فشاری و پیچشی ساخته شده است.

موارد كاربرد لودسل چیست ؟            

لودسل برای اندازه‌‌گیری نیرو در كارخانجات مختلف و نیز اندازه‌گیری كشش كابل‌‌ها و كشش نخ در كارخانجات نساجی و سایر صنایع استف...

چرا اینورتر LS گاهی بدون ارسال هیچ خطایی متوقف می‌شود؟
چرا اینورتر LS گاهی بدون ارسال هیچ خطایی متوقف می‌شود؟

به دو دلیل ممکن است که اینورتر LS بدون ارسال هیچ پیغام خطایی متوقف شود.

حالت اول، وقوع مقطعی شرایط «کاهش ولتاژ» یا همان "Low Voltage" است و حالت دوم، زمانی است که جریان خروجی اینورتر به شکل ناگهانی افزایش یابد. می‌شود.

چهارده سوال رایج درباره اینورتر
چهارده سوال رایج درباره اینورتر

مجموعه زیر شامل ۱۴ سوال رایج در مورد اینورترهاست که بیشتر اوقات، مصرف کنندگان و فروشندگان اینورتر با آن روبرو هستند.

در این نوشته سعی شده است صرفا جواب‌هایی خلاصه و روشن به سوالات داده شود و از پرداختن به جزئیات فنی پرهیز شده است.

اینورتر و مزایای آن
اینورتر و مزایای آن

اینورتر چیست و چگونه کار می‌کند به زبانی ساده. اینورتر چطور باعث صرفه‌جویی انرژی می‌شود و سایر مزایای آن چیست؟ داشتن چه اطلاعات برای انتخاب صحیح اینورتر برای یک موتور لازم است؟

ورود برندهای برق و اتوماسیون به ایران، نشانه‌ها و پیامدها
ورود برندهای برق و اتوماسیون به ایران، نشانه‌ها و پیامدها

پس از ماه‌ها مذاکرات طولانی، چند روزی است که برجام به مرحله اجرایی رسیده است. اما خبرهایی که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد نشان دهنده اینست که پیش از اعلام رسمی موعد اجرای مفاد توافق‌نامه توسط طرفین، شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه برق و اتوماسیون صنعتی اقدامات لازم جهت حضور در بازار ایران را به عمل آورده‌اند.

مدتی است که زیمنس دفتر رسمی خود در تهران، معروف به «زیمنس SSK» را با حضور پرسنل خارجی مجددا فعال کرده است. در خبری دیگر «یاسکاوا» نیز مشغول تدارک راه‌اندازی دفتر رسمی خود در ایران است. همچنین خبرهایی از فعالیت مجدد «اشنایدر الکتریک» به گوش می‌رسد. نکته جالب توجه اینست که شرکت‌های بزرگ دنیا در حال تلاش برای حضور مستقیم و بی‌واسطه در ایران هستند.

اما موضوعی که شخصا مرا شگفت‌زده کرد شنیدن خبر حضور رسمی «آلن‌ بردلی» در ایران بود. شرکتی آمریکایی که بشترین سهم بازار اتوماسیون آمریکای شمالی را در اختیار دارد و حداقل ظرف چند دهه اخیر، حضور رسمی در ایران نداشته است.

این اخبار از دو جهت قابل تامل هستند. اول اینکه آیا این رفتار برندهای بزرگ دنیا نشانه‌ایی مثبت از آینده صنعت ایران است و دوم اینکه حضور آنها چه پیامدهایی بدنبال خواهد داشت.